skip to Main Content
evenementenservice

Voorzetbar

De Parel Evenementenservice heeft alles in huis om van uw evenement een groot succes te maken. Zo kunt u bij de Parel Evenementenservice een voorzetbar huren voor evenementen vanaf 250 personen. Wij beschikken over verschillende voorzetbarren in verschillende kleuren en verschillende afmetingen. U kunt bij ons voordelig een voorzetbar van hoge kwaliteit huren.

Alles voor u evenement

Naast een voorzet bar kunt u bij ons ook een raptap huren. Dankzij de raptap kunt u uw bezoekers snel en gemakkelijk bedienen en voorkomt u lange rijen bij de bars. Vergroot het gemak voor uw bezoekers en bestel ook biertrays. Bezoekers kunnen het bestelde bier dan makkelijk van de bar naar hun vrienden brengen. Wilt u alles in één keer bij één partij bestellen? U kunt bij ons ook bier en frisdranken kopen, zoals Coca Cola, Fanta, Heineken, Amstel en Brand bier. Geniet van onze service en bestel meteen alles wat u nodig heeft voor uw evenement.

Advies op maat

Heeft u geen idee welke spullen u nodig heeft voor u evenement of weet u niet hoeveel bier u moet bestellen? Geen nood! Wij denken graag met u mee. Door het offerte formulier in te vullen of te bellen kunt u contact met ons opnemen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij alle mogelijkheden voor uw evenement en beantwoorden al uw vragen. Samen met u gaan wij opzoek naar passende oplossingen voor uw evenement en zorgen we voor een evenement op maat.

Wij leveren alleen een voorzet bar aan grote evenementen vanaf 250 personen. Wilt u een voorzet bar huren voor een evenement voor minder dan 250 personen of voor particulier gebruik? Dan kunt u terecht op onze andere website tapverhuurprinsenbeek.nl. Op deze website vindt u meer informatie over verhuur voor kleine evenementen en particulieren. Daarnaast kan via deze website drank in worden gekocht voor kleine evenementen of particulier gebruik.

Back To Top