skip to Main Content
evenementenservice

Tankbier installatie

Bij de Parel Evenementenservice vindt u alles wat u nodig heeft om van uw evenement een groot succes te maken. Zo kunt u bij de Parel Evenementenservice goedkoop fustbier en tankbier kopen. Maar niet alleen voor bier kunt u bij ons terecht. Want ook de verhuur van een tankbier installatie behoort tot de mogelijkheden. Wij verkopen onder andere fustbier en tankbier van de volgende biermerken: Grolsch, Amstel, Jupiler, Hertog Jan, Heineken, Brand, Leeuw Pils en Primus. Naast de bekende biermerken kunt u ook onze eigen Parel Pils kopen. Dit is een lekker verfrissend biertje. Wij kopen alle bieren in grote aantallen in en hierdoor kunnen wij elk biermerk voordelig aan uw leveren.

Tankbier installatie

Bent u op zoek naar een tapinstallatie die grote hoeveelheden tankbier kan omzetten in heerlijke koude pilsjes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de verschillende mogelijkheden op het gebied van een tankbier installatie.

Evenement op maat

Weet u niet hoeveel liter bier u nodig heeft? Of welk product interessant is voor uw evenement? Neem contact met ons op en laat u persoonlijk adviseren. U kunt contact opnemen door te bellen of het offerte formulier in te vullen. In een persoonlijk gesprekken bespreken we alle mogelijkheden voor uw evenement en geven we antwoord op al uw vragen. Samen gaan we opzoek naar een passende oplossing voor uw evenement en zorgen we voor een evenement op maat.

Kleine evenementen

Wij verkopen tankbier aan organisatoren van evenementen vanaf 250 personen. Wilt u tapbier inkopen voor particulier gebruik? Of organiseert u een evenement of feest voor minder dan 250 personen? Bezoek dan eens onze andere website tapverhuurprinsenbeek.nl. Op deze website vindt u meer informatie over verhuur en verkoop voor kleinere evenementen en particulier gebruik.

Back To Top