skip to Main Content
oktoberfest-bier

Oktoberfest bier

Een oktoberfest is niet compleet zonder een heerlijke pul met bier. Met dank aan ons oktoberfest bier ervaren de feestgangers de unieke Duitse sfeer. Of u nu een Oktoberfest organiseert in Breda, Tilburg, Eindhoven of Utrecht, de Parel Evenementenservice staat voor u klaar om van elk evenement een succes te maken. U kunt bij ons kiezen uit verschillende biermerken zoals Jupiler, Grolsch, Heineken, Amstel en Hertog Jan. Naast de bekende biermerken kunt u ook kiezen voor onze eigen Parel Pils.

Alles voor een geslaagd evenement

De Parel Evenementenservice heeft alles in huis om van uw Oktoberfest een geslaagd feest te maken. Zo kunt u bij ons voordelig Duitse biertafels met twee banken per tafel huren. Ook kunt u bij ons bierbekers en biertrays bestellen of een tankwagen of voorzetbar huren. Daarnaast beschikken wij over een raptap. Een raptap is ideaal voor grote evenementen waar veel bier wordt gedronken. Een raptap heeft een grote bier omloop snelheid. Wij hebben bijvoorbeeld een raptap met een tapsnelheid van 20 liter bier per minuut. Dankzij de raptap kunt u de feestgangers makkelijk en vooral snel bedienen.

Bestel direct

Weet u hoeveel liter bier u wilt bestellen? Dan kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven of het offerte formulier invullen. Weet u niet hoeveel liter bier u nodig heeft? Of heeft u vragen over onze andere producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op en laat u persoonlijk adviseren. Wij denken graag mee over de juiste oplossing voor uw evenement. In een persoonlijk gesprek bespreken wij alle mogelijkheden voor uw evenement.

Kleinere evenementen

Wij leveren Oktoberfest bier aan organisatoren van evenementen vanaf 250 personen. Organiseert u een evenement voor minder dan 250 personen? Bezoek dan eens onze website tapverhuurprinsenbeek.nl. Hier vindt u meer informatie over verkoop en verhuur voor kleinere evenementen en particulier gebruik.

Back To Top