skip to Main Content
evenementenservice

Klapbuffet

Bij de Parel Evenementenservice vindt u alles wat u nodig heeft om van uw evenement een groot succes te maken. Zo kunt u bij de ons een klapbuffet huren. Een klapbuffet is een uitklapbare bar met een tap er boven. Het klapbuffet is voorzien van een spoelbak met een afvoerslang. Onder het blad kan een fust worden geplaatst. Wij verhuren ook klapbuffetten zonder spoelbak. U kunt kiezen uit verschillende formaten. Besteld u een groot formaat? Dan heeft u meteen meer ruimte om glazen of flessen frisdrank of wijn neer te zetten.

Fustbier

Een klap buffet is niet compleet zonder een fustbier. U kunt bij ons een fustbier van onder andere Heineken, Amstel, Jupiler, Brand, Leeuw Pils, Hertog jan, Primus en Grolsch bestellen. Ook kunt u ons eigen Parel Pils bestellen. Naast bierfusten verkopen wij ook verschillende frisdranken waaronder Coca Cola en Fanta. U kunt uw bestelling aanvullen met bierbekers, wegwerpglazen of biertrays.

Evenement op maat

Heeft u geen idee welk klap buffet geschikt is voor uw evenement? Of weet u niet hoeveel liter bier u nodig heeft? Laat u dan persoonlijk adviseren. Door het offerte formulier in te vullen of te bellen kunt u contact met ons opnemen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij alle mogelijkheden voor uw evenement en beantwoorden al uw vragen. Samen met u gaan wij op zoek naar passende oplossingen voor uw evenement en zorgen we voor een evenement op maat.

Wij verhuren een klapbuffet alleen aan evenementen vanaf 250 personen. Organiseert u een evenement voor minder dan 250 personen of wilt u voordelig bier bestellen voor particulier gebruik? Dan kunt u terecht op onze andere website tapverhuurprinsenbeek.nl Op deze website vindt u meer informatie over verhuur voor kleine evenementen en particulieren. Daarnaast kan via deze website drank in worden gekocht voor kleine evenementen of particulier gebruik.

Back To Top