skip to Main Content
evenementenservice

Bierbekers

Bent u opzoek naar bierbekers voor uw evenement voor 250 personen of meer? Dan bent u bij de Parel Evenementenservice aan het juiste adres. Bij ons kunt u onder andere voordelig wegwerp glazen, wegwerp bekers en bierbekers kopen. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en door de grote aantallen kunnen wij voordelig aan u leveren.

Plastic bekers

Naast een bierbeker kunt u bij ons ook plastic bekers kopen. Wij leveren deze bekers onder andere in de volgende formaten, 0,2l., 0,25l. en 0,4l. Maak het uw bezoekers gemakkelijk en bestel meteen ook biertrays. Met een biertray dragen bezoekers hun bestelde bier eenvoudig van de bar naar hun vrienden. Heeft u geen idee hoeveel biertrays u nodig heeft? Geen probleem! Wij denken graag met u mee over de aantallen die u moet bestellen.

Alles in een keer

Wilt u alles in één keer bij één leverancier bestellen? Dan kunt u bij ons goedkoop bier en frisdrank bestellen. Wij beschikken daarnaast over verschillende tapwagens, voortzet bars en zelfs een raptap. Bekijk gerust de rest van onze website om een beter beeld te krijgen van ons assortiment.

Persoonlijk advies

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw evenement? Neem dan contact met ons op door het offerte formulier in te vullen of ons te bellen. Wij bespreken graag alle mogelijkheden om tot de juiste keuze voor uw evenement te komen. Geen advies nodig? Dan kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven of het offerte formulier invullen.

Evenementen tot 250 personen

Wij leveren alleen bierbekers voor evenementen vanaf 250 personen. Wilt u bierbekers kopen voor particulier gebruik of organiseert uw een evenement voor minder dan 250 personen? Bezoek dan eens onze andere website tapverhuurprinsenbeek.nl Hier vindt u onder andere meer informatie over verhuur en drankinkoop voor kleinere evenementen en particulier gebruik.

Back To Top